Kenmerken:
Formaat dekbedovertrek 240 x 220 cm Geen kussensloop (apart bestellen) Wasbaar op 40 graden en geschikt voor wasdroger 57 draads katoen.
 

Matt & Rose is luxe kwaliteits beddengoed uit Frankrijk, een prachtig merk met mooie dekbedovertrekken in verschillende kleuren en dessins welke schitterend zijn afgewerkt. Het gebruikte materiaal is 100% katoen en van goede kwaliteit. Het prettige aan deze serie beddengoed is dat alle onderdelen los te bestellen zijn. Je kunt daardoor je eigen keuze maken in bijvoorbeeld het aantal kussenslopen dat je wenst te bestellen en of je wel of niet het bijpassende hoeslaken wenst toe te voegen. Wij adviseren het beddengoed te wassen voor gebruik. De print blijft langer mooi wanneer het dekbedovertrek binnenstebuiten wordt gewassen.

Tip: Bij de eerste was een scheutje azijn toevoegen net voor de wasverzachter. Azijn brengt een chemische reactie op gang tussen het textiel en de verf die er nog niet volledig aan gebonden is. Azijn zorgt er voor dat de losse verf alsnog bindt aan de vezels wat goed is voor het kleurbehoud.