Wie zijn wij

Wie zijn wij

Welkom op onze website www.overtrekconcurrent.nl.

Agropa Media te Papendrecht is een jong en dynamisch bedrijf dat de nieuwste ontwikkelingen in de branche op de voet volgt en voortdurend innoveert om klanten beter van dienst te kunnen zijn met een actueel, verrassend en voordelig beddengoed assortiment. Wij hechten grote waarde aan goede service en zoeken continu naar verbeteringen van onze dienstverlening, daarbij staan open voor feedback.

Tevens blijven wij op zoek naar nieuwe leveranciers, die iets kunnen toevoegen aan ons assortiment. Indien je zelf leverancier bent en je producten via onze site wilt aanbieden dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Online bestellen bij de overtrekconcurrent.nl

Online bestellen bij de overtrekconcurrent.nl heeft vele voordelen. Je bent bijvoorbeeld niet gebonden aan openingstijden waardoor je op je gemak ons complete assortiment kunt  bekijken om vervolgens de juiste keuze te bepalen voor het gewenste artikel tegen de beste prijs. Na het kiezen van het gewenste artikel kan je met 1 klik op de button het geselecteerde product in het winkelmandje plaatsen en daarna afrekenen om je bestelling af te ronden. Bij de overtrekconcurrent.nl heb je de keuze uit diverse betaal mogelijkheden. Ook wanneer je door omstandigheden niet direct de mogelijkheid hebt om te betalen, of liever achteraf betaal, bieden wij AfterPay aan. Met AfterPay betaal je veilig en kosteloos achteraf en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Onze verzendpartners PostNL/DHL zorgen er vervolgens voor dat je binnen gemiddeld 1-3 dagen de bestelling in huis hebt.

Vriendelijke klantenservice

Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alle producten die bij ons worden  besteld hebben een kwaliteitsgarantie. Je kunt ons bovendien telefonisch en per e-mail bereiken voor eventuele vragen. Wij helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »