Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het product

Heeft u een defect aan uw dekbedovertrek dan kunt u te maken hebben met een gebruiksklacht of een fabrieksklacht. Fabrieksklachten zijn klachten waarbij een defect ontstaan is welke te wijten is aan een productiefout bij de fabrikant. 

Klachten welke ontstaan door verkeerd gebruik of slecht onderhoud zijn gebruiksklachten en vallen niet onder de fabrieksgarantie. Twijfelt u of een klacht een fabrieksklacht of een gebruiksklacht is dan brengt onderstaande informatie wellicht duidelijkheid.

  1. Slijtage (bij dekbedovertrekken): Slijtage van dekbedovertrekken, als bijvoorbeeld dunner worden van het dekbedovertrek, zijn een gebruiksklacht.
  2. Kapotte stiknaden: Laat een op het oog onschuldig euvel als een los stiksel direct aan ons weten voordat het dekbedovertrek later niet meer te herstellen is omdat het defect niet tijdig is gemeld. Door deze nalatigheid vervalt de fabrieksgarantie.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »