Betaalmethoden

Via IDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via MISTER CACH. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Belgie. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van MISTER CACH, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Durch GIRO PAY. Diese Zahlung ist nur für Bestellungen innerhalb von Belgien zur Verfügung. Diese Zahlung kann im Bestellvorgang die Zahlung durch Ihre eigene Bank sein. Sie zahlen in Ihrem vertrauenswürdigen Internet-Payment auf Basis spezifischer Sicherheitsmethoden Ihrer eigenen Bank. Wenn Sie Internet-Banking haben, können Sie direkt verwenden GIRO PAY, ohne dass Sie sich anmelden.

Via AFTERPAY AfterPay voert voor overtrekconcurrent.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij overtrekconcurrent.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €200,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Vanaf 1 november 2017 is de VVV Giftcard vervangen door de VVV Cadeaukaart en wordt niet langer verkocht, maar blijft nog maximaal 5 jaar geldig.

De VVV CADEAUKAART is bij ons te verzilveren in de laatste stap van het bestelproces. Je vult de code van je VVV Cadeaukaart in samen met de bijbehorende pincode (onder de kraslaag op je Cadeaukaart). Het saldo van je kaart wordt automatisch verrekend. Is het saldo niet toereikend, geen probleem je wordt automatisch doorverwezen naar de betaalomgeving van Pay.nl. Je dient er rekening mee te houden dat wij bij een retourzending de VVV Cadeaukaart niet opnieuw op kunnen waarderen. In dat geval ontvang je van ons een kortingscode die je in onze webshop kunt verzilveren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »